Vietnamese stoof met snijbonen en rijst

Donderdag 10 april |  10,75 10,95

Als u voor bloemkoolrijst kiest is dit gerecht koolhydraatarm

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Vietnamees stoofvlees met gebakken snijbonen en bloemkool- of volkorenrijst*
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten: Stoofvlees: zonnebloemolie, ui wit, knoflook, riblappen, citroengras, gember, kokosmelk, rund bouillonblokje Your organic nature(bio) zeezout, peper wit gemalen, steranijs, limoen, vissaus, soja saus, Chinese vijf kruiden, laurierblad, kaneel, erythritol. Bloemkoolrijst:  bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui. Gebakken snijbonen: snijbonen, olijfolie, ui wit, knoflook, zeezout, peper wit gemalen. Volkorenrijst: basmati volkorenrijst (bio), zeezout Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
                        
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 5 mei t/m 9 mei
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting