Toscaanse kip met orzo
Donderdag 30 oktober | € 9,95
Ingrediënten:
Bouillon:Rode ui, knoflook, gember, kurkuma gemalen, koriander gemalen, laospoeder, erythritol, zeezout, kippenpoot, citroengras, limoenblad, salamblad, limoen, rode peper.
Groente & noedels: Glas noedels van mungbonen, prei, tauge, bloemkoolrijst, bladselderij, kokosrasp, pinda's
Komkommersalade: komkommer, rode ui, azijn, zonnebloemolie, erythritol, zout, peper wit gemalen, pindakaas.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
| In de magnetron: groente 1 a 2 min op 600 watt om de kou eraf te halen. De bouillon 3 a 4 min op 600 watt en de deze goed heet over de groente schenken. In de pan: Verhit de bouillon een aantal minuten tot deze echt goed heet is en schenk over de groente.De seroendeng koud eroverheen strooien |