Rode biet stamppot met stoofvlees

Donderdag 20 februari |  9,95 10,50

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Stoofvlees met rode biet en (knolselderij)-aardappelpuree

Keuze tussen aardappelpuree of aardappel-knolselderijpuree

Ingrediënten:

Stoofvlees: Olijfolie, riblappen, ui, wit, knoflook, azijn, laurierblaadjes, kruidnagelpoeder, zwarte peper, dadelstroop, bouillonblokje rund Your organic nature(bio), arrowroot(bio).
Aardappel (knolselderij) puree en rode biet:  aardappels,( knolselderij), zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), rode biet(bio).


Voedingswaarde:
voedingswaarde per 100 gram per 470 gram
energie (KJ) 344 1616,8
energie (kcal) 82 385,4
vetten (g) 3 14,1
verz.vetten (g) 1,3 6,11
koolhydraten (g) 8,6 40,42
suikers* (g) 3 14,1
eiwitten (g) 4,3 20,21
zout (g) 0,6 2,82

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 24 maa t/m 28 maa
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting