Curry Jalfrezi met halloumi en gele rijst
Maandag 27 oktober | € 10,50
Ingrediënten:
Paksoi: aardappel, zoete aardappel, kookroom, grasroomboter(bio), nootmuskaat, zeezout, peper wit gemalen, zonnebloemolie, ui wit, knoflook, paksoi.
Oosterse gehaktballetjes: half om halfgehakt, ei, volkorenpaneermeel, nootmuskaat, gemberpoeder, ketchup(suikervrij), chilisaus(suikervrij), sjalotjes, knoflook, sojasaus, zeezout, peper wit gemalen.
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
| In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |