Paksoi stamppot met rendang
Zondag 9 november | Prijsklasse: € 10,75 tot € 10,95
Ingrediënten:
Groene curry: zonnebloemolie, kokosroom, zeezout, ui wit, knoflook, kipfilet, groene curry, haricot verts, bamboe scheuten, ananas.
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Voedingswaarde
| voedingwaarde | per 100 gram | per 530 gram |
| energie (KJ) | 594 | 3148,2 |
| energie (kcal) | 142 | 752,6 |
| vetten (g) | 9,9 | 52,47 |
| verz.vetten (g) | 5,3 | 28,09 |
| koolhydraten (g) | 4,7 | 24,91 |
| suikers* (g) | 3,6 | 19,08 |
| eiwitten (g) | 7,5 | 39,75 |
| zout (g) | 0,5 | 2,65 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
| EXTRA INFO: dit gerecht kunt u het beste de dag zelf opeten, omdat de enzymen in de ananas de smaak van het gerecht beïnvloeden als het te lang bewaard wordt.
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt. In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |