Bloemkool en sperziebonen en een gehaktbal & jus

Dinsdag 9 december |  9,25

In jouw postcodegebied bezorgen wij bestellingen bij besteding van € 100,-
Bloemkool, sperziebonen en een gehaktbal met jus &  gekookte aardappels
Ingrediënten:

Gehaktbal, & jus: Half om Half gehakt, ei, volkoren paneermeel, mosterd van Ton(bio), peper wit gemalen, uienpoeder , kruidenzout van Herbamare(bio), grasroomboter(bio), olijfolie, runderbouillonblokje van Your organic nature(bio), arrowroot(bio), tomatenpuree, nootmuskaat, erythritol.

Groente: zeezout, bloemkool, sperziebonen
Gekookte aardappels: aardappels, zeezout

Al onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie

Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:

In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 8 dec t/m 12 dec
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting