Gebakken rijst met ei of kip en pittige saus

Zaterdag 12 april |  8,95 9,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Kippendijen of gefrituurde eieren met pepesan ikan saus en gebakken rijst
Ingrediënten:
Pepesan ikan saus:  sjalotjes, knoflook, zonnebloemolie, laos, limoenblad, azijn, erythritol, sojasaus, tomatenpuree, ketchup(suikervij), rode peper, ui wit, tomaat, zeezout, citroen. Gebakken rijst:  bloemkoolrijst, zonnebloemolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, volkoren rijst(bio), gember, wortel, paprika rood(bio), paksoi, sojasaus. Kip: Kippendijen, zonnebloemolie, zeezout, peper wit gemalen Ei: ei en zonnebloemolie

                        
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt. De rijst halverwege even doorscheppen.
Haal de eieren eraf en verwarm deze de laatste minuut mee
De saus ongeveer 1 minuutje opwarmen. Let op! de deksel van het saus bakje
kan niet in de magnetron

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 21 apr t/m 25 apr
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting