Erwtensoep met een bijlage

Woensdag 19 maart |  8,95 9,50

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Grote kop erwtensoep met roggebrood en katenspek of een pain rustiek met roomboter
Ingrediënten:
Erwtensoep : spliterwten, rookworst, schouderkarbonade, speklappen, ui wit, prei, knolselderij, winterpeen, laurier, bladselderij, zeezout, peper wit gemalen. Roggebrood & katenspek: roggebrood, katenspek. of Brood met boter: Pain rustiek bruin, roomboter gras(bio)   Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie  
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de pan: een aantal minuten op middelmatig vuur al roerend goed door verwarmen, niet laten koken.

Wat komt er volgende week op tafel? | 5 mei t/m 9 mei
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting