
Pindakaas curry met zoete aardappel en rijst
Vrijdag 2 mei | € 12,95
Ingrediënten:
Bermuda burger: runderhambuger 2* beter leven (160 gr), ui wit, balsamico azijn, zeezout, olijfolie, ananas, volkoren burgenbun, ijsbergsla.
Koolsalade: Komkommer, witte kool, wortel, zonnebloemolie, mosterd grof(bio), azijn, erythritol, zeezout, peper.
Kerriesaus: mayonaise van Ton (bio), zeezout, peper wit gemalen, kerrie massala, kurkuma, limoen, erythritol.
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
In de magnetron:
Burger, ui, ananas: 1 tot 2 min op 600 watt.
Broodje even roosteren in de oven of koekenpan is het lekkerst, maar je kan deze ook zo eten.
In de oven: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.