Asperges met ei of zalm en aardappeltjes

Maandag 5 mei |  13,95 18,95

In jouw postcodegebied bezorgen wij bestellingen bij besteding van € 100,-
 Asperges met ei of zalm en peterseliesaus met gebakken aardappels
Ingrediënten: Asperges & peterseliesaus: olijfolie, zeezout, peper wit gemalen, asperges, ui wit, witte wijn, peterselie, kookroom, arrowroot(bio). Gebakken aardappels: roseval aardappels, zeezout, peper wit gemalen, olijfolie Opties: Vega: gekookte ei Zalm: Zalm, olijfolie, zeezout, witte peper Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
                        
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

Saus: apart even opwarmen voor 1 minuut (let op deksel kan niet in de magnetron)

Zalm : de laatste 2 min mee verwarmen

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

 

Wat komt er volgende week op tafel? | 5 mei t/m 9 mei
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting