Asperges met ei of zalm en aardappeltjes

Donderdag 19 juni | Prijsklasse: € 13,95 tot € 18,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

 Asperges met ei of zalm en peterseliesaus met gebakken aardappels

Ingrediënten:

Asperges & peterseliesaus: olijfolie, zeezout, peper wit gemalen, asperges, ui wit, witte wijn, peterselie, kookroom, arrowroot(bio).
Gebakken aardappels: roseval aardappels, zeezout, peper wit gemalen, olijfolie

Opties:

Vega: gekookte ei

Zalm: Zalm, olijfolie, zeezout, witte peper

Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie


                        
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

Saus: apart even opwarmen voor 1 minuut (let op deksel kan niet in de magnetron)

Zalm : de laatste 2 min mee verwarmen

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

 

Wat komt er volgende week op tafel? | 8 dec t/m 12 dec
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting