Asperges met ei of zalm en aardappeltjes
Donderdag 19 juni | Prijsklasse: € 13,95 tot € 18,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Asperges met ei of zalm en peterseliesaus met gebakken aardappels
Ingrediënten:
Asperges & peterseliesaus: olijfolie, zeezout, peper wit gemalen, asperges, ui wit, witte wijn, peterselie, kookroom, arrowroot(bio).
Gebakken aardappels: roseval aardappels, zeezout, peper wit gemalen, olijfolie
Opties:
Vega: gekookte ei
Zalm: Zalm, olijfolie, zeezout, witte peper
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
| In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. Saus: apart even opwarmen voor 1 minuut (let op deksel kan niet in de magnetron) Zalm : de laatste 2 min mee verwarmen *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |