Spitskool-kerrie stamppot met sticky champignons

Dinsdag 10 juni |  8,95

In jouw postcodegebied bezorgen wij bestellingen bij besteding van € 100,-
Spitskool- kerrie stamppot met sticky champignons
Ingrediënten:
Aardappel/knolselderijpuree spitskool:  aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, spitskool. zonnebloemolie, ui, kerrie massala. Sticky champignons: olijfolie, champignons, oesterzwam, sojasaus, sesamolie, adelstroop, chilisaus(suikervrij), sesamzaad, bosui. Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie  
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 9 jun t/m 13 jun
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting