
Spitskool-kerrie stamppot met sticky champignons
Dinsdag 29 april | € 8,95 – € 9,95
Ingrediënten:Mie met groente en saus: zonnebloemolie, ui wit, knoflook, broccoli, edamame, champignons, volkoren mie, gember, bouillonblokje groente Your organic nature(bio), sesamolie, erythritol, arrowroot(bio) Kippendij: Kippendijen, zonnebloemolie, peper wit gemalen, zeezout, sesamzaad zwart en wit. Tempeh: tempeh, zonnebloemolie, zeezout
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 500 gram |
energie (KJ) | 510 | 2550 |
energie (kcal) | 122 | 610 |
vetten (g) | 6,1 | 30,5 |
verz.vetten (g) | 1,2 | 6 |
koolhydraten (g) | 8,1 | 40,5 |
suikers* (g) | 1,6 | 8 |
eiwitten (g) | 8,5 | 42,5 |
zout (g) | 1,1 | 5,5 |
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |